Månadens Buffé Maj
- Solgul bulgursallad med granatäpplekärnor
- Paj med getost, honung och valnötter
- Kycklingspett ”Lollipop” fylld med salvia
- Tomat, rödlök och salladsmix toppad med dijon
- Pocherat ägg med färsk spenat toppat med rökt lax och tryffelcreme
- Säsongens melon med färsk mynta och lime
- Tunnskivad tryffelskinka
- Citron- och timjanmarinerad fetaost och oliver
- Mixad brödkorg och Philadelphia med gräslök
- Rabarberkompott med hemgjord vaniljcreme och drömsmulor
179 Kr
Vintips
Vitt vin: Cono Sur, Singel vineyard Chardonnay, Chile (Nr 6522)
Rött vin: Piemonte, Barbera, Italien (Nr 72782)
Öl: Fjäderholmarnas Cutyard, Lager?Sverige (Nr 31608)
Alkoholfritt: Mikkeller, Hallo Ich Bin Berliner Weisse (Nr 1943)
Må det väl smaka!