Månadens Buffé: Juni

buffe juni catering stockholm
  • Färskpotatissallad med dillvinegrette
  • BBQ-marinerad grillad färsk kyckling
  • Rödbetscarpaccio med semitorkad tomat, parmesan och ruccula
  • Tunnskivad lufttorkad skinka från Dolomiterna med rostade frön
  • Traditionell matjessill med gräddfil, lök och kavring
  • Vår risonisallad med basilikamarinerade räkor och grön sparris
  • Salsa på avocado, mango och tomat med chili
  • Tryffelmarinerad Piaveost och oliver
  • Mixad brödkorg med rullat smör
  • Mascarponecreme med chokladbitar toppad med jordgubbar och jordgubbssås
179 Kr
Vintips

Vitt vin: Gardo &Morris, Sauvignon blanc, Nya Zeeland (Nr 6339)
Rött vin: Saint Clair, Pinot Noir, Nya Zeeland (Nr 16015)
Öl: New Belgium Fat tTre, USA

Må det väl smaka!