Festmenyér

Vill du bjuda på fest med en trerättersmeny, så har vi komponerat färdiga förslag på festmenyér åt dig. Menyérna är komponerade så att rätterna ska harmonisera med varandra och samtidigt ge variation i smak och pris, det ska finnas en festmeny för alla smaklökar och plånböcker. På dessa menyér får du lite rabatt jämfört med om du komponerar din egen trerättersmeny från a lá carten.

Meny 1 ”Nouveau”
  • Ingefärsmarinerad sotad tonfiskloin med nudlar och toppad med wasabicreme och friterad matbanan
  • Pancettalindat majskycklingbröst, grönpepparkryddad rödvinssås, sparris och potatiskaka
  • Hemgjord duo chokladmousse med guldkant (konjak och punsch) toppad med vit chokladcrunch
295 Kr
Meny 2 ”Favoriter”
  • Ljummen råraka med sikrom, finhackad rödlök och dijoncremefraiche
  • Kalventrecote, strimlat rökt sidfläsk, pepparkryddad rödvinssås, rostade grönsaker samt potatisgratäng med färsk rosmarin.
  • Sallad på färsk frukt, Grand Marnier, muscavadosocker, vaniljyoghurt med riven vit choklad från Callebaut.
300 Kr
Meny 3 ”Klassiker”
  • Kräftskagen på hembakad kavring med sikrom, röd lök och friterat tunnbröd
  • Wallenbergare, rödvinssky, gröna ärtor och rårörda lingon
  • Vår creme brulé med kardemumma
310 Kr
Meny 4 ”Tradition”
  • Liten charkuteritallrik med oliver, marinerad kronärtskocka och tryffelost
  • Ugnsbakad lättrimmad torskrygg, brynt smör, ägg, räkor och pepparrot
  • Vaniljkokt rabarberkompott med hemgjord vaniljsås och rostad havrecrunch
355 Kr

TÄNK PÅ ATT moms tillkommer på alla priser. Betalning sker via banköverföring, Swish, kontant eller mot faktura för företag.