Restaurangen i Nacka – Dagens Lunch

Öppet måndag till fredag 10.00 till 14.00.

Vi serverar varje dag minst två rätter som lunchbuffé och i lunchen ingår stort salladsbord, vatten med eller utan kolsyra, smör och bröd samt kaffe och kaka eller frukt. Varje dag erbjuds även en lighttallrik för dig som vill ha ett smalare alternativ för samma pris som dagens lunch.

Dagens lunch 100 kr

För dig som äter hos oss frekvent finns ett lunchkort för 1000 kr och som laddas med 1100 kr.
Take away dvs hämtmat i låda 24 kr per hg exklusive sallad, smör och bröd. Vi väger din matlåda i kassan.

Information om allergener
Efter varje rätt finns det angivet dom två vanligaste allergenerna i rätten (G) för gluten och (L) för laktos. Har du allergi mot övriga allergener listade av EU såsom Ägg, Nötter, Jordnötter, Kräftdjur, Fisk, Blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk), Sojabönor, Selleri, Senap, Sesamfrön, Svaveldioxid och sulfit samt Lupin kan du alltid fråga när du beställer mat.

Är du allergisk? Fråga alltid oss om innehållet i maten.


Veckans lunchmeny


Vecka 2

Måndag 7/1
Ost- och gurkfylld chorizo samt potatismos. (L)
Tomat- och cremefraichegratinerad fiskfilé med kokt potatis (L)

Tisdag 8/1
Piccata Milanese på fläskytterfilé med kryddig tomatsås och pilaffris (G)
Pocherad torskfilé med ägg- och dillvittvinsås samt kokt potatis (L)

Onsdag 9/1
Asiatisk kycklinggryta med röd curry och koriander samt jasminris (L)
Panerad uerfilé med kall ört- och citronsås och smörslungad potatis (G,L)

Torsdag 10/1
Ärtsoppa med fläsk. Hemgjorda pannkakor med sylt och grädde. (G,L)
Nattbrässerad oxstek med grön- och svartpeppargräddsås med persiljepotatis (L)
Zuchinigratäng med röda linser.

Fredag 11/1
Kalvfärsbiffar med dijon- och gräslöksgräddsås samt potatispuré(G,L)
Sprödpanerad koljafilé aioli yoghurt basmatiris (G,L)


Vecka 3

Måndag 14/1
Spagetti Carbonara med Grana Padano. (G,L)
Smörstekt havsabborre med rödbetor, kapris och brynt smör samt kokt potatis. (G,L)

Tisdag 15/1
Helstekt fläskfilé med champinjongräddsås och rostad potatis. (L)
Panerad kolja med remouladsås och dillslungad potatis. (G,L)

Onsdag 16/1
Nötgryta med kryddiga korvar, grönsaker, vitlök, chili samt tagliatelle. (G,L)
Stekt strömming med skirat smör och potatismos. (G,L)

Torsdag 17/1
Ärtsoppa med fläsk, hemgjorda pannkakor med sylt och grädde. (G,L)
Flygande Jakob. (L, Nötter)
Husets fiskgryta med tomat, fänkål och morötter samt krutonger och aioli. (G,L)

Fredag 18/1
Klassisk pannbiff med lök, rödvinssky samt rostad potatis. (G)
Fetaostgratinerad sejfilé med kokt potatis och basilikavitvinssås. (L)

Kontakta oss för mer information!

Dagens Lunch hittar du också på vår Facebook-sida:

– Facebook