Restaurangen i Nacka – Dagens Lunch


Veckans lunchmeny

Lunch: 100:- inkl. Dricka, Bröd, Sallad och Kaffe

Information om allergener
Efter varje rätt finns det angivet dom två vanligaste allergenerna i rätten (G) för gluten och (L) för laktos. Har du allergi mot övriga allergener listade av EU såsom Ägg, Nötter, Jordnötter, Kräftdjur, Fisk, Blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk), Sojabönor, Selleri, Senap, Sesamfrön, Svaveldioxid och sulfit samt Lupin kan du alltid fråga när du beställer mat.

Är du allergisk? Fråga alltid oss om innehållet i maten.

Vecka 26

Måndag 25/6
Spagetti Carbonara med rökt bacon och färskriven parmesan. (G,L)
Cheddargratinerad fiskgratäng med räkor och musslor samt potatismos. (L)

Tisdag 26/6
Ugnsstekt bratwurst med salsa och gurkmajonnäs samt stekt potatis eller pasta. (G)
Pocherad kolja med dillvitvinssås samt tomatris. (L)

Onsdag 27/6
Cacao- och chilimarinerad kyckling med sweetchilicreme och rostad färskpotatis. (L)
Pankopanerad tilapia med saffransaioli och jasminris. (G)

Torsdag 28/6
Dagens soppa, pannkakor med sylt och grädde. (G,L)
Fläskschnitzel med gröna ärtor, rödvinssås och rostad potatis. (G)
Vår fisksoppa med fänkål och dill. (L)

Fredag 29/6
Kalvfärslimpa med färsk salviagräddsås samt potatispuré. (G,L)
Pocherad flundra med räksås samt örtkryddat basmatiris. (L)


Vecka 27

Måndag 2/7
Mozzarellafyllt kycklingbröst med rosmaringräddsås samt örtkryddad potatis. (L)
Smörstekt havsaborre med rödbetor, kapris, smält smör och kokt potatis.(G,L)

Tisdag 3/7
Pytt i panna med inlagda rödbetor samt stekt ägg. (G)
Ugnsbakad sejfilé med parmesanaioli, rostad palsternacka samt dillpotatis. (L)

Onsdag 4/7
Pulled beef med syrad lök, gräddfil samt ris eller rostad potatis.
Asiatiska laxfärsbiffar med röd currysås samt jasminris. (G,L)

Torsdag 5/7
Dagens soppa, pannkakor med sylt och grädde. (G,L)
Våra hemgjorda köttbullar med gräddsås och potatismos. (G,L)
Fiskgratäng med sparris, basilikasås samt potatistoppar.(L)

Fredag 6/7
Helstekt örtmarinerad fläskfilé med champinjongräddsås samt rostad potatis. (L)
Vinpocherad kolja med basilika- och dillsås samt pilaffris. (L)


Vecka 32

Måndag 6/8
Chorizo fylld med ost och gurkmix samt potatismos. (L)
Tomat- och cremefraichegratinerad fiskfilé med dillpotatis. (L)

Tisdag 7/8
Piccata på fläskytterfilé med basilikatomatsås och pilaffris. (G)
Pocherad torskfilé med krondillsås och kokt potatis. (L)

Onsdag 8/8
Asiatisk kycklinggryta med röd curry, cocos, grönsaker och jasminris.
Pankopanerad uerfilé med kall ört- och citronsås samt smörslungad potatis. (G,L)

Torsdag 9/8
Dagens soppa med pannkakor, sylt och vispad grädde.
Persiljejärpar med gräddsås, gelé samt potatispuré. (G,L)
Fiskgratäng med räkor, purjolök, och champinjoner i skaldjurssås. (L)

Fredag 10/8
Biff Stroganoff med paprika och lök samt basmatiris. (L)
Sprödpanerad kolja med örtaioli och kokt potatis. (G)

Kontakta oss för mer information!

Dagens Lunch hittar du också på vår Facebook-sida:

– Facebook