Restaurangen i Nacka – Dagens Lunch

Öppet måndag till fredag 10.00 till 14.00.

Vi serverar varje dag minst två rätter som lunchbuffé och i lunchen ingår stort salladsbord, vatten med eller utan kolsyra, smör och bröd samt kaffe och kaka eller frukt. Varje dag erbjuds även en lighttallrik för dig som vill ha ett smalare alternativ för samma pris som dagens lunch.

Dagens lunch 100 kr

För dig som äter hos oss frekvent finns ett lunchkort för 1000 kr och som laddas med 1100 kr.
Take away dvs hämtmat i låda 24 kr per hg exklusive sallad, smör och bröd. Vi väger din matlåda i kassan.

Information om allergener
Efter varje rätt finns det angivet dom två vanligaste allergenerna i rätten (G) för gluten och (L) för laktos. Har du allergi mot övriga allergener listade av EU såsom Ägg, Nötter, Jordnötter, Kräftdjur, Fisk, Blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk), Sojabönor, Selleri, Senap, Sesamfrön, Svaveldioxid och sulfit samt Lupin kan du alltid fråga när du beställer mat.

Är du allergisk? Fråga alltid oss om innehållet i maten.


Veckans lunchmeny


Vecka 46

Måndag 12/11
Småländska isterband med persiljestuvad potatis och inlagda rödbetor. (G,L)
Vin-saffranskokt torsk med fänkål, paprika samt kokt potatis

Tisdag 13/11
Chiliglacerad kycklinglår med varm BBQ-sås och råstekt potatis.
Smörstekt ueérfille med kapris rödbetor dill potatis ( g l )

Onsdag 14/11
Persiljejärpar med rödvinssås och potatispuré samt lingon. (G,L).
Vegetarisk morot och linsbiffar med koriander yoogurt tomat ris ( L )

Torsdag 15/11
Ärtsoppa med fläsk, våra egna pannkakor med sylt och grädde. (G,L)
Herrgårdsstek med gräddsås, kokt potatis och smörgåsgurka. (L).
Gratinerad fisk med sparris och purjolök samt ris. (L).

Fredag 16/11
Tacokryddad karréskiva med chilibea och rostad potatis.
Dill- och pankobakad kolja med citronvitvinssås


Vecka 47

Måndag 19/11
Kycklinglårschnitzel med rostad potatis, rödvinssås och ärtor. (G)
Tagliatelle med lax och torsk i hummersås. (G,L)

Tisdag 20/11
Boeuf bourguignon med potatispuré smaksatt med västerbottenost. (L)
Pankopanerad tilapia med saffransaioli och jasminris. (G)

Onsdag 21/11
Biff Lindström med rödvinssås, kryddsmör och stekt potatis. (G,L)
Karibisk sötpotatisgryta med svarta bönor och basmatiris.

Torsdag 22/11
Ärtsoppa med fläsk. Hemgjorda pannkakor med sylt och grädde. (G,L)
Spagetti Carbonara med flagad Grana Padano. (G,L)
Fiskgryta med tomat, purjolök och morötter. (L)

Fredag 23/11
Helstekt fläskytterfilé med grönpepparsås och färskrostad potatis. (L)
Pocherad sejfilé med räksås samt örtkryddat basmatiris. (L).

Kontakta oss för mer information!

Dagens Lunch hittar du också på vår Facebook-sida:

– Facebook