Restaurangen i Nacka – Dagens Lunch

Öppet måndag till fredag 10.00 till 14.00.

Vi serverar varje dag minst två rätter som lunchbuffé och i lunchen ingår stort salladsbord, vatten med eller utan kolsyra, smör och bröd samt kaffe och kaka eller frukt. Varje dag erbjuds även en lighttallrik för dig som vill ha ett smalare alternativ för samma pris som dagens lunch.

Dagens lunch 110 kr

För dig som äter hos oss frekvent finns ett lunchkort för 1100 kr och som laddas med 1210 kr.
Take away dvs hämtmat i låda 24 kr per hg exklusive sallad, smör och bröd. Vi väger din matlåda i kassan.

Information om allergener
Efter varje rätt finns det angivet dom två vanligaste allergenerna i rätten (G) för gluten och (L) för laktos. Har du allergi mot övriga allergener listade av EU såsom Ägg, Nötter, Jordnötter, Kräftdjur, Fisk, Blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk), Sojabönor, Selleri, Senap, Sesamfrön, Svaveldioxid och sulfit samt Lupin kan du alltid fråga när du beställer mat.

Är du allergisk? Fråga alltid oss om innehållet i maten.


Vecka 20:

Måndag 13/5

Kalvfärslimpa med mörk djonsenapsås, lingon oc potatispuré. (G,L)

Tomat-, purjo- och cremefraichegratinerad fiskfilé med dillpotatis. (L)

Tisdag 14/5

Kycklingpiccata med basilikatomatsås och pilaffris. (G)

Pocherad torskfilé med basilikavitvinssås och kokt potatis. (L)

Onsdag 15/5

Pytt i panna, stekt ägg och rödbetor.

Asiatiska laxfärsbiffar med röd currysås samt jasminris.

Torsdag 16/5

Ärtsoppa med fläsk och pannkakor, sylt och vispad grädde. (G,L).

Helstekt fläskfilé med tryffelbea och röstipotatis.

Vegetarisk paella med tomat, oliver och saffranssås.

Fredag 17/5

Biff Stroganoff med paprika och lök samt basmatiris. (L)

Sprödpanerad kolja med örtkräm och kokt potatis. (G)


Vecka 21:

Måndag 20/5

Chorizo med chiligurkmix potatispuré. (L)

Vinpocherad sejfilé med ängssyravitvinssås samt dillslungad potatis. (L)

Tisdag 21/5

Pasta Carbonara med riven Grana Padano. (G.L)

Stekta strömmingsflundror med cheddarpotatismos och skirat smör. (G,L)

Onsdag 22/5

Biff Lindström med kryddsmör samt råstekt potatis med vitlök. (G,L)

Husets hollandaisegratinerade fiskgratäng med grön sparris och räkor. (L)

Torsdag 23/5

Dagens soppa, pannkakor med sylt och grädde. (G,L).

Nötgryta med rotsaker, lök och rosmarin samt potatispuré. (L)

Morot- och linsbiffar med basilika- och ingefärayoghurt och bulgur. (G,L)

Fredag 24/5

Brässerade dragonkycklinglår i krämig gräddsås samt tomatris. (L)

Ugnsbakad torsk med ägg- och smörsås samt kokt potatis. (L)

Dagens Lunch hittar du också på vår Facebook-sida:

– Facebook