Restaurangen i Nacka – dagens lunch

Öppet måndag – fredag 10:00 till 14:00

Vi serverar varje dag minst tre rätter som lunchbuffé. I lunchen ingår stort salladsbord, vatten med eller utan kolsyra, smör och bröd samt kaffe och kaka eller frukt. Varje dag erbjuds även en lighttallrik för dig som vill ha ett smalare alternativ för samma pris som dagens lunch. Vi har även bakad potatis med dagens röra för 118 kr samt dagens soppa för 90 kr. Alla priser på den här sidan är inkl. moms!

Dagens lunch 110 kr

För dig som äter hos oss frekvent finns ett lunchkort för 1 100 kr och som laddas med 1 210 kr.
Take away, dvs hämtmat i låda, 24 kr per hg exklusive sallad inkl. smör och bröd. Vi väger din matlåda i kassan.

Information om allergener
Efter varje rätt finns det angivet dom två vanligaste allergenerna i rätten (G) för gluten och (L) för laktos. Har du allergi mot övriga allergener listade av EU så som ägg, nötter, jordnötter, kräftdjur, fisk, blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk), sojabönor, selleri, senap, sesamfrön, svaveldioxid och sulfit samt lupin kan du alltid fråga oss när du beställer mat.

Är du allergisk? Fråga alltid oss om innehållet i maten.

 

Vecka 9:

Måndag 24/2

Tandoorikyckling med sky på gröna linser, örtcrème och basmatiris (L)

Pocherad sejfilé med ägg, persiljesås och kokt potatis (L)

Majsplättar med marinerad broccoli, örtkeso och kokt potatis (L)

Morotssoppa med cocos och chili

 

Tisdag 25/2

Dansk sjömansbiff med saltgurka (G)

Panerad niltilapia med tartarsås, dill, citron och kokt potatis (G)

Falafel med myntayoghurt, tomatsalsa och couscous (G/L)

Blomkålssoppa

 

Onsdag 26/2

Schnitzel med sardeller, kapris och citron, rostad potatis och rödvinssky (G)

Fiskgratäng med gratinerade duchessetoppar (L)

Grönsaksbiffar med rostad paprikasås och ris

Marockansk linssoppa med myntayoghurt (L)

 

Torsdag 27/2

Ärtsoppa med fläsk, senap och örter samt pannkakor med sylt och grädde (G/L)

Pasta med strimlad kyckling, paprika och ädelostsås (G/L)

Ångad torsk med riven pepparrot, skirat smör, räkor och kokt potatis (L)

Couscous med vegofärs och grönsaker, serveras med tzatziki (G/L)

 

Fredag 28/2

Wallenbergare med lingon, ärtor, potatispuré och gräddsås (G/L)

Havets lasagne med tomatsås och färskriven parmesan (G/L)

Sojakorv med grönsaksfräs, tomatsås och kokt potatis

Paprikasoppa med krutonger (G)

__________________________________________________________________________

 

Dagens lunch hittar du också på vår Facebook-sida:

– Facebook