Restaurangen i Nacka – Dagens Lunch


Veckans lunchmeny

Lunch: 100:- inkl. Dricka, Bröd, Sallad och Kaffe

Information om allergener
Efter varje rätt finns det angivet dom två vanligaste allergenerna i rätten (G) för gluten och (L) för laktos. Har du allergi mot övriga allergener listade av EU såsom Ägg, Nötter, Jordnötter, Kräftdjur, Fisk, Blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk), Sojabönor, Selleri, Senap, Sesamfrön, Svaveldioxid och sulfit samt Lupin kan du alltid fråga när du beställer mat.

Är du allergisk? Fråga alltid oss om innehållet i maten.

JUL OCH NYÅRSLEDIGHET
På fredag den 22 december så har vi öppet sista dagen för detta år och så öppnar vi igen den 8 januari på det nya året. Vi önskar alla våra gäster en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Vecka 50

Måndag 11/12
Helstekt marinerad fläskytterfilé med grönpepparsås och rostad potatis. (L)
Pocherad koljafilé med dijon- och dillvitvinssås samt smörslungad potatis. (L)

Tisdag 12/12
Boeuf bourguignon med potatispuré. (L)
Pankopanerad tilapia med saffransaioli och jasminris. (G)

Onsdag 13/12
Husets traditionsenliga julbord 150 kr

Cateringluncher
Currybakad kyckling med kardemummaris.
Västerbottengratinerad havsaborre med dillpotatis och vitvinssås. (L)

Torsdag 14/12
Ärtsoppa med mejramkorv. Hemgjorda pannkakor med sylt och grädde. (G,L)
Lammfärslimpa med rosmarinrödvinssås och potatisgratäng. (G,L)
Fiskgryta på torsk och lax med purjolök och morötter. (L)

Fredag 15/12
Cacao- och chiliglazad kycklinglårfilé med het tomatsås och vitlöksrostad kulpotatis.
Pocherad sejfilé med räksås samt örtkryddat basmatiris. (L).


Vecka 51

Måndag 18/12
Ugnsstekt chorizo med rödvinssås, gurkmix och potatismos. (L)
Sprödpanerad kolja med kokt potatis och tartarsås. (G)

Tisdag 19/12
Biff Stroganoff med paprika och tomater samt ris.
Vinpocherad torskfilé med hummersås samt dillpotatis. (L)

Onsdag 20/12
Schnitzel med kryddsmör och ugnsrostad potatis. (G,L)
Ångad sejfilé med örtkryddad vitvinssås samt kokt potatis. (L)

Torsdag 21/12
Ärtsoppa med mejramkorv och hemgjorda pannkakor med sylt och grädde. (G,L)
Biff Lindström med persiljerödvinssås samt råstekt potatis. (G)
Fiskgratäng med räkor och sparris i gräslöksvitvinssås. (L)

Fredag 22/12
Kryddmarinerad kycklinglårfilé med ananas- och currysås samt pilaffris. (L)
Pankopanerad havsabborre med korianderyoghurt och basmatiris. (G,L)

Kontakta oss för mer information!

Dagens Lunch hittar du också på vår Facebook-sida:

– Facebook