Restaurangen i Nacka – dagens lunch

Öppet måndag – fredag kl. 10:00–13:30

Vi serverar varje dag minst tre rätter som lunchbuffé. I lunchen ingår stort salladsbord, vatten med eller utan kolsyra, smör och bröd samt kaffe och kaka eller frukt. Varje dag erbjuds även en lighttallrik för dig som vill ha ett smalare alternativ för samma pris som dagens lunch. Vi har även bakad potatis med dagens röra för 118 kr samt dagens soppa för 90 kr. Alla priser på den här sidan är inkl. moms!

Dagens lunch 110 kr

För dig som äter hos oss frekvent finns ett lunchkort för 1 100 kr och som laddas med 1 210 kr.
Take away, dvs hämtmat i låda, 26 kr per hg exklusive sallad inkl. smör och bröd. Vi väger din matlåda i kassan.

Information om allergener
Efter varje rätt finns det angivet dom två vanligaste allergenerna i rätten (G) för gluten och (L) för laktos. Har du allergi mot övriga allergener listade av EU så som ägg, nötter, jordnötter, kräftdjur, fisk, blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk), sojabönor, selleri, senap, sesamfrön, svaveldioxid och sulfit samt lupin kan du alltid fråga oss när du beställer mat.

Är du allergisk? Fråga alltid oss om innehållet i maten.

 

Vecka 16

Måndag 19/4

Lasagne med ädelost, tomatsås och färskriven parmesan (G/L)

Pocherad sejfilé med ljummen gurksallad, vitvinssås och kokt färskpotatis

Auberginpiccata med tomatsås och rostad färskpotatis (G)

Blomkålssoppa

 

Tisdag 20/4

Dansk sjömansbiff med saltgurka (G)

Kokt kolja med örtsås och kokt färskpotatis(G)

Vegetarisk pytt i panna med rotfrukter, grönsaker, sojaprotein och Dijoncrème (L)

Tomatsoppa med smetana (L)

 

Onsdag 21/4

Tandoorikyckling med basmatiris och kryddig tomatsås (L)

Laxpasta med vitt vin, grädde, ärtor och purjolök (G/L)

Burmacurry med blomkål, kikärtor, tomat och basmatiris

Pumpasoppa med rostade solrosfrön

 

Torsdag 22/4

Ärtsoppa med fläsk, senap & örter samt pannkakor med sylt & grädde (G/L)

Kebabgryta med basmatiris, vitlökssås och pfeferoni

Fisk och musslor i grön curry serveras med jasminris och strimlad vårlök

Vegetarisk pasta bolognese med färskriven parmesan (G)

 

Fredag 23/4

Fläskschnitzel med bearnaisesås, ärtor, rödvinssky och rostad färskpotatis (G)

Fiskgratäng med räkor, vitt vin, sparris och potatismos (L)

Blomkålsgratäng med timjanstekt sojaprotein och rostad färskpotatis

Potatis- och purjolökssoppa

__________________________________________________________________________

Dagens lunch hittar du också på vår Facebook-sida:

– Facebook