Restaurangen i Nacka – Dagens Lunch

Öppet måndag till fredag 10.00 till 14.00.

Vi serverar varje dag minst två rätter som lunchbuffé och i lunchen ingår stort salladsbord, vatten med eller utan kolsyra, smör och bröd samt kaffe och kaka eller frukt. Varje dag erbjuds även en lighttallrik för dig som vill ha ett smalare alternativ för samma pris som dagens lunch.

Dagens lunch 100 kr

För dig som äter hos oss frekvent finns ett lunchkort för 1000 kr och som laddas med 1100 kr.
Take away dvs hämtmat i låda 24 kr per hg exklusive sallad, smör och bröd. Vi väger din matlåda i kassan.

Information om allergener
Efter varje rätt finns det angivet dom två vanligaste allergenerna i rätten (G) för gluten och (L) för laktos. Har du allergi mot övriga allergener listade av EU såsom Ägg, Nötter, Jordnötter, Kräftdjur, Fisk, Blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk), Sojabönor, Selleri, Senap, Sesamfrön, Svaveldioxid och sulfit samt Lupin kan du alltid fråga när du beställer mat.

Är du allergisk? Fråga alltid oss om innehållet i maten.


Veckans lunchmeny


Vecka 41

Måndag 8/10
Pytt i panna med stekt ägg och inlagda rödbetor. (G,L)
Pocherade sejloins med dillvitvinssås samt smörslungad potatis. (L)

Tisdag 9/10
Marinerade kycklingklubbor med BBQ-sås och rostad potatis.
Asiatiska laxfärsbiffar smaksatta med lime och koriander samt jasminris

Onsdag 10/10
Tyskt tema med senapsbakad karré, korvar, surkål, senap och rostad potatis.
Rodbetsbourguignon med röda linser och fetaostcreme.

Torsdag 11/10
Ärtsoppa med fläsk. Hemgjorda pannkakor med sylt och grädde. (G,L)
Skånsk kalops med morötter, inlagda rödbetor samt kokt potatis.
Vitvinspocherad koljafilé med räksås och pilaffris. (L)

Fredag 12/10
Kalvfärsbiffar med dijon- och salviagräddsås samt potatismos. (G,L)
Panerad sejfilé med skarpsås och dillpotatis. (G)


Vecka 42

Måndag 15/10
Tortellinigratäng med skinka, purjolök och örter. (G,L)
Smörstekt havsabborre med rödbetor, kapris och brynt smör samt kokt potatis. (G,L).

Tisdag 16/10
Fänkålsbakad nattstekt fläskkarré med rödvinssås samt ugnsstekt potatis. (L).
Panerad kolja med skarpsås och kokt dillpotatis. (G)

Onsdag 17/10
Asiatiska färsmedaljonger med jasminris och lime- och korianderyoghurt. (G,L)
Vegetarisk pumpagryta med belugalinser och matvete. (G)

Torsdag 18/10
Ärtsoppa med fläsk, hemgjorda pannkakor med sylt och grädde. (G,L)
Flygande Jakob. (L).
Husets fiskgryta med tomat, champinjoner och morötter samt krutonger och aioli. (G)

Fredag 19/10
Pulled pork med gräddfil, nachochips och ris. (L)
Cheddargratinerad sejfilé med kokt potatis och skaldjurssås. (L).

Kontakta oss för mer information!

Dagens Lunch hittar du också på vår Facebook-sida:

– Facebook