Restaurangen i Nacka – dagens lunch

Öppet måndag – fredag 10:00 till 14:00

Vi serverar varje dag minst tre rätter som lunchbuffé. I lunchen ingår stort salladsbord, vatten med eller utan kolsyra, smör och bröd samt kaffe och kaka eller frukt. Varje dag erbjuds även en lighttallrik för dig som vill ha ett smalare alternativ för samma pris som dagens lunch. Vi har även bakad potatis med dagens röra för 118 kr samt dagens soppa för 90 kr. Alla priser på den här sidan är inkl. moms!

Dagens lunch 110 kr

För dig som äter hos oss frekvent finns ett lunchkort för 1 100 kr och som laddas med 1 210 kr.
Take away, dvs hämtmat i låda, 24 kr per hg exklusive sallad inkl. smör och bröd. Vi väger din matlåda i kassan.

Information om allergener
Efter varje rätt finns det angivet dom två vanligaste allergenerna i rätten (G) för gluten och (L) för laktos. Har du allergi mot övriga allergener listade av EU så som ägg, nötter, jordnötter, kräftdjur, fisk, blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk), sojabönor, selleri, senap, sesamfrön, svaveldioxid och sulfit samt lupin kan du alltid fråga oss när du beställer mat.

Är du allergisk? Fråga alltid oss om innehållet i maten.

 

Vecka 4:

Måndag 20/1

Yakiniku med jasminris, vårlök, sesamfrön och den goda såsen

Rullad flundra bakad i ugn med dill och kaviarsås samt duchesspotatis

Vegetarisk yakiniku med jasminris, vårlök, sesamfrön och den goda såsen

Misosoppa

 

Tisdag 21/1

Bräserad oxkind med rödvinsås och potatispuré med smak av tryffel och vårlök (L)

Stekt fiskfilé meuniere med gräslökshollandaise och kokt potatis (G)

Vegetarisk kalops med rödbetor och kokt potatis

Pumpasoppa med rostade solrosfrön

 

Onsdag 22/1

Ungersk gulasch med basmatiris och gräddfil (L)

Panerad stekt fisk med smögenröra, citronklyfta och kokt potatis (G)

Ratatouille med sojabönor, varm potatissallad med medelhavsvinegrette

Tom Kah Gai (thailändsk kycklingsoppa med cocos och galangarot)

 

Torsdag 23/1

Ärtsoppa med fläsk, senap& örter samt pannkakor med sylt och grädde (G/L)

Pannbiff med rödvinssås, vitlökssmör, picklad rödlök och rostad potatis

Pasta med fisk och räkor i vitvinssås smaksatt med dill och musselfond

Grönsaksbiffar med fried rice och kall vitlökssås

 

Fredag 24/1

Fredagsmys med BBQ-karré, hemslagen bearnaise och pommes frites

Fiskfärsbiffar med chili, vitlök, koriander, vårlök, sweet chili och jasminris

Indisk lins- och currygryta med basmatiris och söt myntayoghurt

Soppa på Karljohansvamp

__________________________________________________________________________

Vecka 5:

Måndag 27/1

Jambalaya med kyckling, skinka, räkor och kräftor, serveras med chiliaioli

Pocherad färsk sejfilé med champinjonsås och kokt potatis

Vegetarisk kebabgryta med tomat, jalapeños, chili och mild vit sås

Spenatsoppa med bacon och ägghalva

 

Tisdag 28/1

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Cocospanerad fiskfilé med gul currysås och pilaffris

Thaigryta med grönsaker, grön curry, limeblad och cocosgrädde, jasminris

Sparrissoppa

 

Onsdag 29/1

Lunchkorv med pepparrotssås och kokt potatis

Fiskgratäng på Pernodfräst fänkål, räksås och potatisstomp med smör & vårlök

Vegetarisk bondomelett med haricots vertssallad

Tomatsoppa med basilika och vitlökskrutonger

 

Torsdag 30/1

Ärtsoppa med fläsk, senap& örter samt pannkakor med sylt och grädde (G/L)

Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor

Pestobakad fiskfilé med vitvinssås och kokt potatis

Chili sin carne med nachos, gräddfil och jalapeños

 

Fredag 31/1

Kycklingfilé med risotto, färskriven parmesan och tomatsallad

Fisk- och skaldjursgryta med saffransaioli och krutonger

Rotsakslåda med vitlöksfräst sojafärs och tomatsås

Morotssoppa med chili och cocos

__________________________________________________________________________

Dagens lunch hittar du också på vår Facebook-sida:

– Facebook