Restaurangen i Nacka – dagens lunch

Öppet måndag – fredag 10:00 till 13:30

Vi serverar varje dag minst tre rätter som lunchbuffé. I lunchen ingår stort salladsbord, vatten med eller utan kolsyra, smör och bröd samt kaffe och kaka eller frukt. Varje dag erbjuds även en lighttallrik för dig som vill ha ett smalare alternativ för samma pris som dagens lunch. Vi har även bakad potatis med dagens röra för 118 kr samt dagens soppa för 90 kr. Alla priser på den här sidan är inkl. moms!

Dagens lunch 110 kr

För dig som äter hos oss frekvent finns ett lunchkort för 1 100 kr och som laddas med 1 210 kr.
Take away, dvs hämtmat i låda, 26 kr per hg exklusive sallad inkl. smör och bröd. Vi väger din matlåda i kassan.

Information om allergener
Efter varje rätt finns det angivet dom två vanligaste allergenerna i rätten (G) för gluten och (L) för laktos. Har du allergi mot övriga allergener listade av EU så som ägg, nötter, jordnötter, kräftdjur, fisk, blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk), sojabönor, selleri, senap, sesamfrön, svaveldioxid och sulfit samt lupin kan du alltid fråga oss när du beställer mat.

Är du allergisk? Fråga alltid oss om innehållet i maten.

Vecka 38

Måndag 14/9

Lasagne med tomatsås, ruccolasallad och färskriven parmesan (G/L)

Fiskburgare med Actives goda såser och hamburgerbröd (G)

Vegetariska grönsaksbiffar med tomatsås och tzatziki (L)

Blomkålssoppa med baconfräs

 

Tisdag 15/9

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Havets lasagne med kall gräslökssås och färskriven parmesan (G/L)

Vegetarisk pytt i panna med ägg och rödbetor

Tomatsoppa med creme fraiche (L)

☺ Köksmästar´n fyller år och bjuder på mjölkchokladpannacotta  (L)

 

Onsdag 16/9

Tandoorikyckling med basmatiris och myntayoghurt (L)

Laxpasta med vitt vin, grädde, ärtor och purjolök (G/L)

Vegetarisk fried rice med grönsaker, ärtprotein och myntayoghurt (L)

Pumpasoppa med rostade solrosfrön

 

Torsdag 17/9

Ärtsoppa med fläsk, senap & örter samt pannkakor med sylt & grädde (G/L)

Köttfärslimpa med champinjonsås och vitlöksstekt potatis (G/L)

Fisk och räkor i grön curry serveras med jasminris och strimlad vårlök

Vegetarisk pasta bolognese med färskriven parmesan (G)

 

Fredag 18/9

Schnitzel med vitlökssmör, rödvinssky och råstekt potatis (G/L)

Fiskgratäng med räkor, vitt vin, sparris och potatismos (L)

Blomkålsgratäng med timjansstekt sojaprotein och råstekt potatis

Crème Vichyssoise
__________________________________________________________________________

Vecka 39

Måndag 21/9

Tagliatelle carbonara med färskriven parmesanost och grovmalen svartpeppar (G)

Stekt kummel med Dijon- och örtkryddad vitvinssås och dillslungad potatis

Tagliatelle med grönsaker och svamp i gräddig sås med örter och parmesan (G)

Jordärtskockssoppa

 

Tisdag 22/9

Kycklingfilé i ugn med dragonsås och basmatiris

Pocherad rullad flundra med gräslökssås och kokt potatis

Ugnsrostade grönsaker med anammaprotein, vitlökssås och ris

Spenatsoppa med bacon och ägghalvor

 

Onsdag 23/9

Wienerkorv med tunnbröd, gurkmajonnäs och potatismos (L)

Kokt torsk med äggsås och kokt potatis (G/L)

Blomkål- och broccoligratäng med bönsalsa och kokt potatis

Sparrissoppa

 

Torsdag 24/9

Ärtsoppa med fläsk, senap & örter samt pannkakor med sylt & grädde (G/L)

Pljeskavica med råstekt potatis och ajvar (L)

Wok med räkor i oystersås, chili, vitlök, grönsaker och ris (G)

Vegetarisk wok med bönor, svamp, chili, vitlök, grönsaker och ris

 

Fredag 25/9

Bœuf bourguignon med bacon, syltlök, champinjoner och potatismos

Sejfilé barigoule, med kronärtskocka, champinjon, grädde och kokt potatis (L)

Vegetarisk bourguignon med sojaprotein, syltlök och champinjoner

Svartrotssoppa med brynt rotfruktsbrunoise

__________________________________________________________________________

Dagens lunch hittar du också på vår Facebook-sida:

– Facebook