Restaurangen i Nacka – Dagens Lunch


Veckans lunchmeny

Lunch: 100:- inkl. Dricka, Bröd, Sallad och Kaffe

Information om allergener
Efter varje rätt finns det angivet dom två vanligaste allergenerna i rätten (G) för gluten och (L) för laktos. Har du allergi mot övriga allergener listade av EU såsom Ägg, Nötter, Jordnötter, Kräftdjur, Fisk, Blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk), Sojabönor, Selleri, Senap, Sesamfrön, Svaveldioxid och sulfit samt Lupin kan du alltid fråga när du beställer mat.

Är du allergisk? Fråga alltid oss om innehållet i maten.

Vecka 8

Måndag 19/2
Småländska isterband med persiljestuvad potatis och inlagda rödbetor. (G,L)
Vegetarisk cocos- och böngryta med butternut och paprika serveras med basmatiris.

Tisdag 20/2
Chiliglacerad kycklingklubba med varm BBQ-sås och råstekt potatis.
Panerad sejfilé med krondillsås och örtris. (G,L).

Onsdag 21/2
Persiljejärpar med rödvinssås och potatispuré samt lingon. (G,L).
Vin- och saffranskokt torsk med fänkål och zucchini samt kokt potatis. (L).

Torsdag 22/2
Ärtsoppa med fläsk, våra egna pannkakor med sylt och grädde. (G,L)
Herrgårdsstek med gräddsås, kokt potatis och smörgåsgurka. (L).
Gratinerad fisk med sparris och purjolök samt ris. (L).

Fredag 22/3
Tacokryddad karréskiva med chilibea och rostad potatis.
Dill- och pankobakad kolja med citronvitvinssås samt basmatiris. (L).

Kontakta oss för mer information!

Dagens Lunch hittar du också på vår Facebook-sida:

– Facebook