Restaurangen i Nacka – Dagens Lunch

Öppet måndag till fredag 10.00 till 14.00.

Vi serverar varje dag minst två rätter som lunchbuffé och i lunchen ingår stort salladsbord, vatten med eller utan kolsyra, smör och bröd samt kaffe och kaka eller frukt. Varje dag erbjuds även en lighttallrik för dig som vill ha ett smalare alternativ för samma pris som dagens lunch.

Dagens lunch 110 kr

För dig som äter hos oss frekvent finns ett lunchkort för 1100 kr och som laddas med 1210 kr.
Take away dvs hämtmat i låda 24 kr per hg exklusive sallad, smör och bröd. Vi väger din matlåda i kassan.

Information om allergener
Efter varje rätt finns det angivet dom två vanligaste allergenerna i rätten (G) för gluten och (L) för laktos. Har du allergi mot övriga allergener listade av EU såsom Ägg, Nötter, Jordnötter, Kräftdjur, Fisk, Blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk), Sojabönor, Selleri, Senap, Sesamfrön, Svaveldioxid och sulfit samt Lupin kan du alltid fråga när du beställer mat.

Är du allergisk? Fråga alltid oss om innehållet i maten.


Vecka 12:

Måndag 18/3

Spansk högrevsgryta med rotfrukter och kryddiga korvar samt kokt potatis. (G)

Panerad kolja med tartarsås och dillkokt potatis. (G)

Tisdag 19/3

Våra hemgjorda raggmunkar med stekt fläsk och lingon. (G)

Ugnsstekt kummel med dill- och citronvitvinssås samt tomatris.(L)

Onsdag 20/3

Helstekt fläskfilé med chilibearnaise och rostad potatis.

Smörstekt havsaborre med brynta champinjoner samt örtkryddad kokt potatis. (G,L)

Torsdag 21/3

Ärtsoppa med fläsk, hemgjorda pannkakor med sylt och grädde. (G,L)

Nötstek a la Bourgignonne med potatispuré.(L)

Vegetarisk tortellinigratäng. (G,L)

Fredag 22/3

Kycklingpiccata med het tomatsås och ris. (G)

Cheddargratinerad sejfilé med kokt potatis och hummersås. (L)


Vecka 13:

Måndag 25/3

Ugnsstekt chorizo fylld med senap, lök, ost, gurkmix och potatismos. (L)

Sprödpanerad kolja med kokt potatis och remouladsås. (G)

Tisdag 26/3

Kalvfärsjärpar med dijonsalviagräddsås och inlagd gurka. (G,L)

Vinpocherad torskfilé med ägg- och persiljesås samt dillpotatis. (L)

Onsdag 27/3

Schnitzel med kryddsmör, rödvinssky och ugnsrostad potatis. (G,L)

Fiskgratäng med räkor och sparris i gräslöksvitvinssås samt duchesspotatis. (L)

Torsdag 28/3

Ärtsoppa med fläsk och hemgjorda pannkakor med sylt och grädde. (G,L)

Kyckling Marengo och pilaffris.

Morot- och linsbiffar med srirachaaioli samt varm bulgursallad. (G)

Fredag 29/3

Våra köttbullar med gräddsås och makaroner. (G,L)

Pankopanerad havsabborre med korianderyoghurt och basmatiris. (G,L)

Dagens Lunch hittar du också på vår Facebook-sida:

– Facebook