Restaurangen i Nacka – Dagens Lunch

Öppet måndag till fredag 10.00 till 14.00.

Vi serverar varje dag minst två rätter som lunchbuffé och i lunchen ingår stort salladsbord, vatten med eller utan kolsyra, smör och bröd samt kaffe och kaka eller frukt. Varje dag erbjuds även en lighttallrik för dig som vill ha ett smalare alternativ för samma pris som dagens lunch.

Dagens lunch 100 kr

För dig som äter hos oss frekvent finns ett lunchkort för 1000 kr och som laddas med 1100 kr.
Take away dvs hämtmat i låda 24 kr per hg exklusive sallad, smör och bröd. Vi väger din matlåda i kassan.

Information om allergener
Efter varje rätt finns det angivet dom två vanligaste allergenerna i rätten (G) för gluten och (L) för laktos. Har du allergi mot övriga allergener listade av EU såsom Ägg, Nötter, Jordnötter, Kräftdjur, Fisk, Blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk), Sojabönor, Selleri, Senap, Sesamfrön, Svaveldioxid och sulfit samt Lupin kan du alltid fråga när du beställer mat.

Är du allergisk? Fråga alltid oss om innehållet i maten.


Veckans lunchmeny


Vecka 49

Måndag 3/12
Bratwurst med chili- och gurkmajonnäs samt potatismos. (L)
Tomat- och cremfraicheöverbakad fisk med dillpotatis. (L)

Tisdag 4/12
Honung- och ingefäraglacerade revbensspjäll med äppelmos samt rostad potatis.
Pocherad torsk med ägg- och persiljesaås samt kokt potatis. (L)

Onsdag 5/12
Kalvfärslimpa med salviagräddsås, lingon och smörslungad potatis. (G,L)
Panerad uerfilé med grön sparris, hollandaise och kokt potatis. (G)

Torsdag 6/12
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde. (G,L)
Kycklinglåda med bacon, tomat, rödvinssky samt tagliatelle. (G)
Lins- och rödbetsbourguignonne , gräddfil och ris. (L)

Fredag 7/12
Nötkött- och rotfruktsgryta med potatispuré. (L)
Sprödbakad kolja med örtaioli och kokt potatis. (G)


Vecka 50

Måndag 10/12
Mozzarellafyllt kycklingbröst med rosmaringräddsås och stekt potatis.(L)
Panerad kolja med tartarsås och dillkokt potatis. (G)

Tisdag 11/12
BBQ-marinerad karréskiva med chilibearnaise och klyftpotatis.
Vegetarisk pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.

Onsdag 12/12
Rimmad oxbringa med rotmos.
Smörstekt havsaborre med brynta champinjoner samt örtkryddad kokt potatis. (G,L)

Torsdag 13/12
På restaurang Matlust
Julbord 160 kr inklusive julmust eller ett julfritt dryckesalternativ.

Catering
Köttbullar med gräddsås, lingon samt potatismos. (G,L)
Fiskgratäng med hummersås. (L)

Fredag 14/12
Kryddig korv Stroganoff med ris. (L)
Cheddargratinerad sejfilé med kokt potatis och skaldjurssås. (L)

Kontakta oss för mer information!

Dagens Lunch hittar du också på vår Facebook-sida:

– Facebook