Restaurangen i Nacka – dagens lunch

Öppet måndag – fredag kl. 10:00–13:30

Vi serverar varje dag minst tre rätter som lunchbuffé. I lunchen ingår stort salladsbord, vatten med eller utan kolsyra, smör och bröd samt kaffe och kaka eller frukt. Varje dag erbjuds även en lighttallrik för dig som vill ha ett smalare alternativ för samma pris som dagens lunch. Vi har även bakad potatis med dagens röra för 118 kr samt dagens soppa för 90 kr. Alla priser på den här sidan är inkl. moms!

Dagens lunch 110 kr

För dig som äter hos oss frekvent finns ett lunchkort för 1 100 kr och som laddas med 1 210 kr.
Take away, dvs hämtmat i låda, 26 kr per hg exklusive sallad inkl. smör och bröd. Vi väger din matlåda i kassan.

Information om allergener
Efter varje rätt finns det angivet dom två vanligaste allergenerna i rätten (G) för gluten och (L) för laktos. Har du allergi mot övriga allergener listade av EU så som ägg, nötter, jordnötter, kräftdjur, fisk, blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk), sojabönor, selleri, senap, sesamfrön, svaveldioxid och sulfit samt lupin kan du alltid fråga oss när du beställer mat.

Är du allergisk? Fråga alltid oss om innehållet i maten.

 

Vecka 3

Måndag 18/1

Kokt frukostkorv med pepparrotssås och kokt potatis

Panerad sejfilé med remouladsås och potatis

Tagliatelle med grönsaker och svamp i gräddig sås med örter och parmesan (G)

Jordärtskockssoppa

 

Tisdag 19/1

Kycklingfilé i ugn med jordnötssås och basmatiris

Pocherad kolja med gräslökssås och kokt potatis

Ugnsrostade grönsaker med anammaprotein, vitlökssås och basmatiris

Spenatsoppa med ägghalvor

 

Onsdag 20/1

Kalvfrikadeller med tomat- och kaprissås och linguini (G)

Kokt torsk med ägg- & persiljesås och kokt potatis (G/L)

Blomkål- och broccoligratäng med sojafärs och kokt potatis

Palsternackssoppa

 

Torsdag 21/1

Ärtsoppa med fläsk, senap & örter samt pannkakor med sylt & grädde (G/L)

Helstekt fläskkarré med gräddsås, äppelmos och potatispuré (L)

Wok med räkor i oystersås, nudlar, chili, vitlök och grönsaker (G)

Vegetarisk wok med nudlar, bönor, svamp, chili, vitlök, grönsaker (G)

 

Fredag 22/1

Nattbakad högrev med bacon, syltlök, champinjoner och potatismos (L)

Fiskgryta barigoule med kronärtskocka, champinjon, grädde och kokt potatis

Vegetarisk bourguignon med sojaprotein, syltlök och champinjoner

Linssoppa

__________________________________________________________________________

Dagens lunch hittar du också på vår Facebook-sida:

– Facebook