Restaurangen i Nacka – Dagens lunch

Öppet måndag till fredag 10:00 till 14:00.

Vi serverar varje dag minst två rätter som lunchbuffé och i lunchen ingår stort salladsbord, vatten med eller utan kolsyra, smör och bröd samt kaffe och kaka eller frukt. Varje dag erbjuds även en lighttallrik för dig som vill ha ett smalare alternativ för samma pris som dagens lunch. Vi har även bakad potatis med dagens röra för 108 kr samt dagens soppa för 90 kr.

Dagens lunch 110 kr

För dig som äter hos oss frekvent finns ett lunchkort för 1 100 kr och som laddas med 1 210 kr.
Take away dvs hämtmat i låda 24 kr per hg exklusive sallad, smör och bröd. Vi väger din matlåda i kassan.

Information om allergener
Efter varje rätt finns det angivet dom två vanligaste allergenerna i rätten (G) för gluten och (L) för laktos. Har du allergi mot övriga allergener listade av EU såsom ägg, nötter, jordnötter, kräftdjur, fisk, blötdjur (snäckor, musslor och bläckfisk), sojabönor, selleri, senap, sesamfrön, svaveldioxid och sulfit samt lupin kan du alltid fråga oss när du beställer mat.

Är du allergisk? Fråga alltid oss om innehållet i maten.

Vecka 38:

Måndag 16/9

Lammpinchitos med rostad potatis och ranchsås (G)

Torsk i ugn med tomat och olivtäcke serveras med grönsaksris

Vegansk lasagne med grönsaker, svamp, bönor och tomat (G)

 

Tisdag 17/9

Oxbringa med rotmos och skånsk senap

Havets Wallenbergare med citron, potatispuré och dillmajonnäs (G/L)

Rostade grönsaker med klyftpotatis och tzatziki (L)

 

Onsdag 18/9

Helstekt kalvtri-tip med råstekt potatis, rödvinssås och café de parissmör (L)

Skaldjursrisotto med sparris, färskriven parmesan och ruccola (L)

Grönsaksbiffar med bönor, chili och mangosalsa (L/G)

 

Torsdag 19/9

Ärtsoppa med fläsk, senap och örter, pannkakor med sylt och grädde (L/G)

Tagliatelle à la carbonara med äggula, grovmalen svartpeppar och färsk riven Grana Padano (L/G)

Stekt kummelfilé med vitvinssås och brynta gula kantareller (L/G)

Vegetarisk kebab med såser, jalapenos, pitabröd, sallad, tomat och lök (G)

 

Fredag 20/9

Ugnsbakad fläsksida med stjärnanis, äpple och kanel serveras med gräddsås och kokt potatis (G)

Panerad fiskfilé med potatispuré, remouladsås, sallad och tunnbröd.
Gör din egen tunnbrödsrulle 😊 (L/G)

Fylld paprika ”à la Tunis” med bulgur, aprikos, russin och grönsaker, serveras med yoghurt och färsk mynta

___________________________________________________________________________
Vecka 39:

Måndag 23/9

Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Pocherad fiskfilé med citronsås och kokt potatis (L)

Rostade grönsaker och anamma, serveras med jordnötssås och ris

 

Tisdag 24/9

Kycklingfilé thai style med fried rice, vitlökssås och prik nam pla (stark)

Pasta penne med fisk och skaldjur i lätt hummersås (G/L)

Panerad stekt zucchini med tomatsås och bönsallad till (G)

 

Onsdag 25/9

Köttfärslimpa med champinjonsås och stekt potatis (G/L)

Spaghetti bolognese med färskriven parmesan och svartpeppar (G)

Stekt strömming med citron, skirat smör, potatispuré och lingon (G/L)

Grönsaksgratäng med quorn och rostad potatis

 

Torsdag 26/9

Ärtsoppa med fläsk, senap och örter, pannkakor med sylt och grädde (L/G)

Kyckling i gul curry med grönsaker serveras med cocos och ananasris (L)

Västerbottenbakad sejfilé med vitvinssås, haricot vertes och potatismos

Broccolibiffar med svarta bönor i het tomatsås, serveras med kokt potatis

 

Fredag 27/9

Ugnsstekt kalv med kantarellsås och stekt potatis (L)

Panerad stekt pangasius med remouladsås, citron och kokt potatis (G

Ugnsbakad blomkål med vitlök, bönor, svamp och persillade

___________________________________________________________________________

Dagens Lunch hittar du också på vår Facebook-sida:

– Facebook