Våra villkor – Catering utan krusiduller


Hos oss behöver ni inte vara minst 20 personer för att kunna njuta av god mat.
Vi gör bufféer för 5 personer likväl som för 500 personer, vi har inga begränsningar

Dock, är ni färre än 10 personer så får du låta oss vara med och bestämma innehållet i din buffé.

Vi vill dock gärna ha er beställning i god tid:

Framförallt vid större beställningar. Annars går det bra om ni beställer minst två dagar före leverans. Små beställningar går i de flesta fall med kortare varsel. På dessa sidor kommer ni att hitta massor med olika menyer och annat smått och gott. Detta är dock bara ett urval av det vi kan erbjuda. Kontakta oss om ni inte hittar det ni söker.

Din beställning:

Du kan hämta ut din beställning hos oss eller få den utkörd direkt till dig i hela Stockholm. Hämtning sker hos oss på Hästholmsvägen 28 i Danviks Center Nacka. Vill du att vi ska leverera din beställning gör vi det med egna bilar. Vi levererar alltid maten upplagd på fat/skålar av porslin och glas om ni inte prompt vill ha engångsfat. Varm mat levereras i värmeboxar.

Önskar ni hjälp av vår personal:

För servering är minimibeställningen fem timmar. Serveringspersonal kostar 320 kr per timme. Efter klockan 20.00 tillkommer OB-tillägg med 40 kr per timme.

Hyra av porslin:

När ni beställer catering av oss kan vi även hjälpa er med porslin. Vi har tallrikar, bestick, glas, dukar etc. Kontakta oss för prisuppgift.

Leveranser:

Vi levererar med egen personal och egna bilar för att säkerställa god service och kvalitet. Inom Nacka och Stockholms Innerstad kostar det 300 kr och till övriga stadsdelar 360 kr. Retur ingår alltid när vi levererat mat på porslin.

Betalning:

Sker kontant eller vid överenskommelse mot faktura med betalningsvillkor 10 dagar netto. Vid order överstigande 50.000 kr debiteras 50% á conto.

Momsregler:

Observera att 12 % moms tillkommer på samtliga angivna priser.

Vi reserverar oss mot eventuella pris- eller sortimentsförändringar.

TÄNK PÅ ATT moms tillkommer på alla priser. Betalning sker via banköverföring, Swish, kontant eller mot faktura för företag.